Succesvolle test Case CX250C door vakblad Bouwmachines

Vakblad BouwMachines nodigde de Nederlandse Case dealers uit voor deelname aan de traditionele Machinetest. Dit is een vaste rubriek in het blad waarbij een of meerdere grondverzetmachines uitvoerig worden getest op basis van kenmerken en prestaties. Als eerste kwam een Case CX250C rupsgraafmachine aan de beurt. De machine werd door het testpanel kritisch bekeken en vervolgens werd de machine onderworpen aan een sleuvengraaf- en een vrachtwagenlaadtest. Deze werkzaamheden werden in het artikel omschreven, en wij citeren als "Prestaties van formaat".

BouwMachines concludeerde de test als volgt:"" De Case CX250C is schoner, stiller en zuiniger dan zijn voorganger. De machine ligt makkelijker in de hand en is voor de machinist, simpel gesteld, een open boek. Het onderhoud is eenvoudig uitvoerbaar en de cabine is ruim, overzichtelijk en modern. De prestaties liggen ruim boven het gemiddelde en zijn van bovengemiddeld tot hoog niveau. Op een enkel detail na, zoals de plek van de radio, is ook de testmachinist tevreden over de vernieuwingen. Goed dat Case weer in onze testcyclus meedraait."

Bouwmachines test Case CX250C rupsgraafmachine    Bouwmachines test Case CX250C rupsgraafmachine    Bouwmachines test Case CX250C rupsgraafmachine

Het volledige artikel is te lezen in het derde nummer van BouwMachines dat op 18 maart 2014 is uitgekomen. Natuurlijk hoeft een test niet beperkt te blijven tot een vakblad. Indien u zelf geïnteresseerd bent om de machine te testen, is dit altijd mogelijk, zowel bij ons op het bedrijf als op uw eigen terrein.