Van der Vrande Bouwmachines: Case dealer voor Zuidoost NederlandAl meer dan 65 jaar is Van der Vrande BV uit Beek en Donk, Laarbeek gespecialiseerd in de in- en verkoop, onderhoud en service van nieuwe en gebruikte grondverzetmachines en bouwmachines.

Ons service- en verkoopteam is opgeleid door de fabrikanten van de merken die wij vertegenwoordigen, zodat wij uw uitstekend kunnen adviseren en uw machines perfect kunnen onderhouden volgens de door de fabrieken voorgeschreven richtlijnen.

Wij importeren en verdelen de volgende merken:

- CASE DEALER ZUIDOOST NEDERLAND (shovels, rupsgraafmachines en mobiele graafmachines, schrankladers, minigravers),
Van der Vrande BV is door CNH aangesteld als regio-importeur voor Case grondverzetmachines in Zuidoost Nederland. CNH heeft gekozen voor een organisatie waarbij meerdere importeurs in Nederland dichter bij de klant en zonder tussenschakel opereren. Voor Case machines en onderdelen tegen de meest gunstige voorwaarden, uitgebreide service en garantie volgens de fabrieksvoorwaarden bent u bij ons op het juiste adres.

- TEREX IMPORTEUR (graaflaadcombinaties)
De graaflaadcombinatie maakt al sinds de beginjaren onderdeel uit van het productgamma van Van der Vrande. Honderden laadgraafcombinaties onder de namen MF, Fermec, Case, Fermec-Terex en Terex werden geleverd. De markt is nu veel kleiner dan 30 jaar geleden, maar de levering en het gebruik van deze specifieke machine vereist veel kennis en ervaring. Deze is bij ons uitgebreid aanwezig en daarom fungeren wij voor Terex als importeur van deze veelzijdige machines.

Ook voor Hanomag, Redrock, Matbro, FDI, Sambron, Fiori, Eurodig en andere merken hebben wij een groot assortiment onderdelen op voorraad en verrichten wij service en onderhoud. Keuringen op goede en veilige werking verrichten wij tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wanneer u meerdere machines tegelijk laat keuren, ontvangt u nog eens een extra korting.